1 ربع كيلو فريك منقى ومنقوع لمدة نصف ساعة كيلو سمك مخلى او جزل لايوجد به شوك بصله وطماطم معصورة وحبيتين فلفل اخضر ودقيق وزيت لقى السمك الطريقة: يسوى الفريك مع قليل من الماء والملح والفلفل الاسود الى حين ينضج نقلى قطع السمك بالدفيق والزيت المقدوح بعد تدبيل السمك طبعا نحمر البصله مع الفلفل الاخضر المفروم وبعدها نضع عليه صلصه الطماطم ونتركه حتى ينضج نضع الفريك فى الطاجن او صنيه الفرن ونضع عليها السمك ثم نضع عليه الصلصه اللى سبق تحميرها ونضع فيها حبتين ثوم مفرى نى وندخلها الفرن وبعد النضج بالهنا والشفا مع السلطة الخضرا
احمد سلامه مشرف عام أخبار ومناسبات الصعايدة
العمر : 60عدد الرسائل : 889تاريخ التسجيل : 29/04/2009
موضوع: رد: طاجن السمك الفيلية بالفريك 6/10/2009, 12:43 am
بصراحه لينه أكله سمك عندك يا أستاذة / منحه
وشكرآ علي موضوع السمك و بالهنا والشفي
منحة القاضي مشرف سابق
العمر : 57عدد الرسائل : 913تاريخ التسجيل : 28/03/2009
موضوع: رد: طاجن السمك الفيلية بالفريك 6/10/2009, 12:45 am