المقادير
العجينة:
كيلو دقيق فاخر
ربع كوب زيت درة او زيتون
بيضة
ذرة ملح
قطعة خميرة بيرة نصف كوب لبن بودرة تلات ارباع كوب ماء دافىء 2ملعقة سكر تعجن المقادير معا الى عجينة لينة قد يضاف ماء حسب نوع الدقيق
وتترك لتتخمر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]الحشوة
اولا الصلصة التى تفرد على العجينة
3حبة توم مش راس
2كوبعصير طماطم 2ملعقة خل ابيض
تحمر الثوم بعد فرمة طبغا يضاف الطماطم والخل ويتر ك
يتسبك ويبرد اذا وجد زعتر يضاف ملعقة زعتر ناشف
الحشوة اللى على الصلصة تشكيلة من الفلفل الاخضر شرايح رفيعة والطماطم
بدون ماء ولابذورشرايح
زيتون مخلى شرايح لانشون مكعبات صغيرة
عش الغراب اذا وجد شرايح
الطريقة
تقسم العجينة سبع قطع
تفرد كل قطعة فى صينية مدهونة زيت
نضع عليها 3ملعقة من صلصة الطماطم السابقة
ونضع عليها كمية من الحشوة السابقة
ونضع على الوجه جبنة موزاريلا
وندخلها الفرن الى ان تستوى
ونعمل نفس الطريقة مع باقى العجينة
وان شاء الله مرة تانية اقدم لكم حشوات اخرى
ودمتم سالمين