يوم الخميس كان عندى صديقاتى واحدة منهم كانت جايبة معاها صنف حلو وصنف حادق بارك الله فيه
حقول لكم الحلو:يمكن كلنا عارفينه بس حقول لكم طريقتها :
انا سالتها عنها يارب تعجبكم زى ماعجبتنا
المقادير
كوب رز
كيلو لبن
ربع ملعقة ملح
نصف كوب جوز هند
3ملعقة سمن او زبدة
فانيليا او ماء ورد
2ملعقة نشا مذابة فى ربع كوب ماء
علبة قشطة
ربع كوب سكر
للوجة قرفة ناعمة فول سودانى مبشور
زبيب
الطريقة:
ننقع الزر نصف ساعة فى الماء البارد ثم يصفى
نسلق الرز فى الماء نصفى الماء
نضيف اللبن والسمن والملح ونتركة لتكملة السوى
نضيف القشدة وجوز الهند والنشا والفانيليا ونحركة 3دقائق
يصب فى اطباق صغيرة ونزين الوجه بالقرفة والزبيب والفول السودانى
نبرده فى الثلاجة