منتدى منارة دشنا
طباخ  شو على المنارة وبس GWGt0-n1M5_651305796
منتدى منارة دشنا
طباخ  شو على المنارة وبس GWGt0-n1M5_651305796
منتدى منارة دشنا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طباخ شو على المنارة وبس

اذهب الى الأسفل 
5 مشترك
انتقل الى الصفحة : 1, 2, 3  الصفحة التالية
كاتب الموضوعرسالة
زهـرة الجنوب
محذوف العضوية حسب طلبه
avatar


انثى

العمر : 44
عدد الرسائل : 5933
تاريخ التسجيل : 02/08/2009

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 3:08 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الفكرة تتلخص فى ان كل عضو من الاعضاء
يدخل يعمل لنا طبخة بيحبها
يقول المقادير والطريقة ويجيب لنا صور لو أمكن للمكونات

وبعد ما يخلص اكلته يختار العضو اللى وراه اللى حايطبخ الطبخه بعده

بس ما ينساش انه يقدم له هديه
طبق عبارة عن نوع من الماكولات يخمن انه لا يحبه

وانا الحمد لله مش حاختار نفسى طبعا قبل ما حد يقول الدور على زهرة

وانا دلوقتى باختار عبقرينووو

نسيت حاجه مهمه

المفروض العضو اللى حايطبخ يقول المكونات والطريقة

واحنا اللى نخمن الصنف دا ايه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حماده شحات
مشرف سابق
حماده شحات


ذكر

العمر : 41
عدد الرسائل : 5680
تاريخ التسجيل : 10/08/2009

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 3:13 pm

انا هعمل جلاش باللحمه المفرومه اصلي مش نباتي قوي يعني ههههه بحب اللحمه شويه وكفايا نتفرج عليها حاليا مش لازم ناكلها يعني بلاش طمع هههههههه
طريقة عمل ورقة اللحمة بالصور
************************


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




طريقه عمل جلاش باللحمه المفرومه
المقادير

لفه من الجلاش
عدد2بيضه
كوب لبن
نصف كوب سمن
نصف كيلو لحم معصج
ملح وفلفل
الطريقه
نحضر صنيه مستطيله وندهنها بالسمن ثم نضع نصف طبقات الجلاش ثم ندهن سمن ثم نضع اللحم المفروم ثم نضع باقي الطبقات ثم نقوم بالتقطيع ثم نضع اللبن مع الملح والفلفل وباقي السمن ونقلبهم ثم نضعهم علي الجلاش بحيث نسقي الصنيه كلها بهذا الخليط من كل الجوانب ثم نضعها في الفرن ونتابعها حتي يحمر الوجه



************************************************** ***************




صينيه الرقاق باللحمة المفرومة
المقادير:
1/2 كيلو رقاق+سمن سايح أو زيت +مرق لحم أو دجاج أو بط حسب نوع اللحم اللي حيقدم الى جانب الرقاق+1/2 كيلو لحم مفروم+بصلة كبيرة مبشورة+مقدار من السمن او الزيت لعمل العصاج +ملح- فلفل أسود- بهارات
الطريقة:
نحضر صينية فرن و ندهنها بالسمن او الزيت. نقوم بغمس ورقة ورقة من الرقاق في وعاء به المرق قبل رصه في الصينية. و عند رص الورقة في الصينية نقوم بدهن سطحها بالسمن او الزيت. و عندما ننتهي من نصف كمية الرقاق، نفرد العصاج على السطح ثم نقوم برص الجزاء المتبقي من الرقاق بعد نفس الخطوات السابقة (غمسه في المرق ورقة ورقة و مسحه بالزيت او السمن). و عندما تنتهي الكمية نقوم برش القليل من المرق على الوجه باليد بحيث لا تكون كمية كبيرة و لكن كمية تكفي لتطرية الوجه، ثم نقوم بتقطيع الرقاق بالسكين مربعات. ثم نقوم بدهن السطه بالسمن او الزيت. تجهيز العصاج يتم عن طريق بشر البصلة ثم وضع الملح و الفلفل و البهارات عليها و اضافة القليل من السمن او الزيت ثم اضافة اللحم المفروم و التقليب على نار هادية حتى ينضج اللحم. توضع صينية الرقاق بالفرن و عندما يحمر الرقاق من اسفل، نشغل الشواية من فوق لتحمير السطح مع الانتباه حتى لا يحترق السطح. بعد خروج الصينية من الفرن نقوم بتغطيتها بغطاء حتى "تعرق" أي يتصاعد بخار الماء بها فيساعد على تطرية الرقاق. تقدم قطع الرقاق و الى جانبها لحم محمر، دجاج محمر، بط محمر، شرائح ديك رومي، بفتيك، دجاج بروست، كفتة لحم او دجاج، او اي نوع اخر من اللحوم او الدجاج، مع السلطات الشهية مثل السلطة الخضراء و سلطة الفاصولياء الخضراء و بابا غنوج و الطحينة و الحمص و غيرها


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




************************************************** *****



جلاش باللحمة المفرومة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]المقادير :
عجينة جلاش .
نصف كيلو لحمة مفرومة مع بصل وصنوبر .
كوب حليب .
بيضة .
فلفل أسود (تخفق سوياً) .
الطريقة :
نحضر عجينة الجلاش ثم نفردها ونأخذ طبقة واحدة منها ونقيسها على مقياس البايركس التي لدينا ثم نضعها فوق الطبقات الباقية ونقصها على الحجم نفسه .
ثم نحضر قالب زبدة مسيحة على النار، وندهن البايركس بالزبدة ثم نضع أول طبقتين وندهن السطح بالزبدة بواسطة الفرشاة ثم نكرر العملية حتى يصبح لدينا نصف مقدار رقائق الجلاش .
ثم نفرد الحشوة على الوجه ثم نعيد الكرة بوضع كل طبقتين وندهن وجههما بالزبدة حتى تنتهي الكمية ثم نقطع الصينية جيداً بسكين حاد للقاع .
ثم نحضر الحليب والبيضة ونخفقهما ونسكبهما على وجه الصينية ثم نضعها في فرن حام لمدة نصف ساعة أو أكثر حتى يحمر القاع والوجه.
يمكن أن تحشو العجينة نفسها بالجبنة والبقدونس (3 أنواع جبنة حلوم + شدر + موزريلا + بيضة وفلفل أسود).






***********************************************




طبخة و وصفة
الجلاش باللحم المفروم والجلاش الحلو
طبخات و وصفات مطبخ




الجلاش

مقادير طبخة و وصفة الجلاش باللحم المفروم والجلاش الحلو



لفة جلاش

كوب لبن
2 بيضة
نصف كيلو لحم مفروم
سمنه

الطريقة

طريقة عمل اللحم العصاج مثل الطريقة السابقة
1- نحضر صينية ندهنها سمنه
2- نأخذ حوالى ثلاث ورقات جلاش ونفردهم فى الصينية ونضعهم عليهم سمنه خفيفة ونظل نفعل هكذا حتى نصل الى نصف لفة الجلاش
3- نضع اللحم العصاج فوق الجلاش
4- نضع باقى اللفة مثل السابق ثلاث ورقات بثلاث ورقات مع دهنها بالسمن الخفيف جدا


5- نحضر كوب اللبن والبيض ونضربهم مع بعض ثم نضعهم على الصينية ندخل الصينية الفرن حتى يصفر وجهها
---------------------------

الجلاش الحلو


نفس مقادير وطريقة الجلاش السابقة مع عدم وضع اللحم العصاج ولا اللبن والبيض ولكن وضع أى شىء حلو مكسرات زبيب أى شىء فى الوسط وعلى الوجه نرش سمنه
ونضعها فى الفرن حتى تصفر
ونحضر شربات ونتركه يبرد وعندما تطلع الصينية من الفرن نرش عليها الشربات

طريقة عمل الشربات


نحضر أتنين كوب سكر ونضع عليهم كوب وربع ماء ونضعهم على النار ونعصر عليهم ليمونة ونضع عليهم ملعقة صغيرة فانيليا

ونقلبه ونتركه حتى يذوب السكر ويصل المقدار الى سمك معقول

ونتركة ليبرد
واختار سعيد العارف يكمل المشوار لانه في غربه وعنده اكيد تفانين في الطبخ
منقووووووووووووول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهـرة الجنوب
محذوف العضوية حسب طلبه
avatar


انثى

العمر : 44
عدد الرسائل : 5933
تاريخ التسجيل : 02/08/2009

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 3:24 pm

لم تطبق قواعد اللعبة صح

قلت طريقة عمل قلاش باللحمة

واحنا اذكياء بصراحه
فعرفنا ان الصنف صينية قلاش باللحمة

والمفروض انك تجيب المقادير والطريقه

واحنا نفكر الصنف دا ايه

روح يا عبقرينوو الله يسهللك

وبعدين فين الطبق اللى حاتهديه لسعيد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حماده شحات
مشرف سابق
حماده شحات


ذكر

العمر : 41
عدد الرسائل : 5680
تاريخ التسجيل : 10/08/2009

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 3:28 pm

لحظات ويكون جاهز اصله علي النار
وبعدين لازم نسهلها شويه الاعضاء حبايبنا برضوا هههههه

اي خدمه ياسعيد عارفك بتموت في الحجات دي ههههههههههههه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عبد الفتاح عبدالشافي
مشرف سابق
avatar


ذكر

العمر : 64
عدد الرسائل : 3601
تاريخ التسجيل : 21/05/2010

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 3:41 pm

انا لي اقتراح في الموضوع

الجميل ده

هو ان الواحد مسموح له بنقل صور الاكل

من النت اذا كانت موجوده فعلا

لكن احنا عاوزينه هو يطبخ بنفسه

يعني يقول لنا الطريقه بقلمه وفكره

ايه رايكم؟؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهـرة الجنوب
محذوف العضوية حسب طلبه
avatar


انثى

العمر : 44
عدد الرسائل : 5933
تاريخ التسجيل : 02/08/2009

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 4:42 pm

ايه نوع الاكل اللى انت جايبه لسعيد ده يا عبقرينوو
شكله كده مش مريح
دى كائنات بحريه ولا ايه ده

...
وبالنسبة لفكرة ابو جمال
هو ده بالظبط اللى كنت عايزاه
بس عبقرينوو لحق نفسه وجاب وصفه من على النت
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سعيدالعارف الضبع
مشرف سابق
avatar


ذكر

العمر : 37
عدد الرسائل : 2978
تاريخ التسجيل : 10/07/2010

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 4:46 pm

والله أنت يا عبقرينووو عايز تقضى على نهائيا وبعدين ايه الأكلة اللى انت جايبها دى .وانا منسحب من اللعبة دى علشان ماليش فى الطبيخ .أول مرة دخلت المطبخ عملت لحمة بالورق هههههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عبد الفتاح عبدالشافي
مشرف سابق
avatar


ذكر

العمر : 64
عدد الرسائل : 3601
تاريخ التسجيل : 21/05/2010

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 5:22 pm

شكلها كوارع يازهره

.................
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سعيدالعارف الضبع
مشرف سابق
avatar


ذكر

العمر : 37
عدد الرسائل : 2978
تاريخ التسجيل : 10/07/2010

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 5:32 pm

بس شكلها مش مستوية كمان يا ابوجمال.يعنى عبقرينووو عاوز يجيب لى السُعار
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
أسامة أحمد علي يوسف
عضو فعال
عضو فعال
أسامة أحمد علي يوسف


ذكر

العمر : 56
عدد الرسائل : 667
تاريخ التسجيل : 28/05/2010

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 6:22 pm

هذه الاكله وصلت عندى حد الادمان
1 كيلو لحم مفروم
1 كيلو مكرونة شكل قلم
15 ملعقة دقيق
4 ملاعق سمنة
2 معلقة ملح 1 ملعقة فلفل أسود
نصف كوب عصير طماطم
4 بيضات
1 كيلو لبن (حليب)
4 بصلات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

Uploaded with ImageShack.us
الطريقه
نسلق المكرونه نص استوي
عدد واحد بصله حجم وسط نضعها فى السمن ونجيب اللحمه المفرومه عليهم
طبعا مع الملح والفلفل الاخضر ونسويهم حطهم على جنب وتعالى لغيرهم
هات الدقيق وحمره حتى يديك لون اصفر وحط الحليب وقلب يمعلم وعك حتى يصبح الدقيق متماسك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نجيب صينية التيفال ومعلقة سمن بلدي توزعا على الصينية نفرغ نصف خلطة الدقيق ابو حليب وعليها المكرونه ثم اللحمه المفرومه وكما تديها المكرونه الباقيه
وتختمها بالخلطه الاولى مع عدد كافى من البيض وترزعهم فى الفرن لمدة ساعه
قبل متاكل ودع العيال وانا غير مسئول
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وهذا يفكرك بعصير واحد صحبنا حاول يخترع
وعك وليس كله كويس
صحه وعافيه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حماده شحات
مشرف سابق
حماده شحات


ذكر

العمر : 41
عدد الرسائل : 5680
تاريخ التسجيل : 10/08/2009

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 7:01 pm

هي فعلا كوارع بس لم تطهي بعد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سعيدالعارف الضبع
مشرف سابق
avatar


ذكر

العمر : 37
عدد الرسائل : 2978
تاريخ التسجيل : 10/07/2010

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 7:08 pm

ما انا قلت كده ياعبقرينووو .بس ولا يهمك الأهلوية فعلا اكلين اللحمة نية.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهـرة الجنوب
محذوف العضوية حسب طلبه
avatar


انثى

العمر : 44
عدد الرسائل : 5933
تاريخ التسجيل : 02/08/2009

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 7:54 pm

طبعا معروف ان الاكلة دى هى الباشميل الذى يجعلك عن قريب هكذا


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




طيب اخترت مين العضو اللى بعدك يا سعيد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سعيدالعارف الضبع
مشرف سابق
avatar


ذكر

العمر : 37
عدد الرسائل : 2978
تاريخ التسجيل : 10/07/2010

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 7:56 pm

أنا اخترت ابوجمال طبعا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهـرة الجنوب
محذوف العضوية حسب طلبه
avatar


انثى

العمر : 44
عدد الرسائل : 5933
تاريخ التسجيل : 02/08/2009

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 8:12 pm

طيب فين الطبق اللى حاتقدمهوله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حماده شحات
مشرف سابق
حماده شحات


ذكر

العمر : 41
عدد الرسائل : 5680
تاريخ التسجيل : 10/08/2009

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 8:26 pm

علي شرط ميكونش بيحبه عليك ان تتوقع ؟؟؟؟
متعملش زي الصعيدي اللي اسمه حماده شحات
لانه لخبط الامور اصحي انت وفكر كويس يارشيق
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سعيدالعارف الضبع
مشرف سابق
avatar


ذكر

العمر : 37
عدد الرسائل : 2978
تاريخ التسجيل : 10/07/2010

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 8:39 pm

طبق الكبسة دى لأبوجمال والحبايب وأنا متأكد انه مش بيحب الكبسة.شوفوا كام واحد هيوصلوه لحد عنده:
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عبد الفتاح عبدالشافي
مشرف سابق
avatar


ذكر

العمر : 64
عدد الرسائل : 3601
تاريخ التسجيل : 21/05/2010

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 10:18 pm

خاب ظنك ياسعيد

الكبسه بعملها بنفسي هنا وفي مصر

حتي ولادي بيحبوها جدا

وفي الاجازات دايما احب اعمل لهم كبسه

بس كبسه بيتي مش بتاعة مطاعم

عموما اول مروح البيت هعمل لكم اكله

من اكلات جدتي وجدتك

حاجه من زمان يعني

مع انها لازالت موجوده للان

وانا بحبها جدا

تتوقعوا ايه؟؟؟؟؟؟
.........
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حماده شحات
مشرف سابق
حماده شحات


ذكر

العمر : 41
عدد الرسائل : 5680
تاريخ التسجيل : 10/08/2009

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 10:20 pm

شلولو
هههههههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عبد الفتاح عبدالشافي
مشرف سابق
avatar


ذكر

العمر : 64
عدد الرسائل : 3601
تاريخ التسجيل : 21/05/2010

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 10:25 pm


لا....

انا بتكلم جد

........
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حماده شحات
مشرف سابق
حماده شحات


ذكر

العمر : 41
عدد الرسائل : 5680
تاريخ التسجيل : 10/08/2009

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 10:27 pm

ادينا تفاصيل صغيرة ممكن تكون بصارة مثلاً
ولا مفروكه ولا ايه ؟؟؟
اي تسهيلات طيب ياعمنا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سعيدالعارف الضبع
مشرف سابق
avatar


ذكر

العمر : 37
عدد الرسائل : 2978
تاريخ التسجيل : 10/07/2010

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 10:29 pm

والله أنا بأقول ممكن مفروك بالسمنة البلدى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهـرة الجنوب
محذوف العضوية حسب طلبه
avatar


انثى

العمر : 44
عدد الرسائل : 5933
تاريخ التسجيل : 02/08/2009

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 10:31 pm

لا انا عارفه ابو جمال حايجيب صنف

يخلينى اقعد اساله عليه لبكره

وايه مفروك ده يا سعيد

اسمه فريك يا ناصح
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سعيدالعارف الضبع
مشرف سابق
avatar


ذكر

العمر : 37
عدد الرسائل : 2978
تاريخ التسجيل : 10/07/2010

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 10:34 pm

مفروك غير الفريك دى لفظ صعيدى طحن زى مابيقولوا وأسألى أبوجمال وعبقرينوووووو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهـرة الجنوب
محذوف العضوية حسب طلبه
avatar


انثى

العمر : 44
عدد الرسائل : 5933
تاريخ التسجيل : 02/08/2009

طباخ  شو على المنارة وبس Empty
مُساهمةموضوع: رد: طباخ شو على المنارة وبس   طباخ  شو على المنارة وبس I_icon_minitime11/10/2010, 10:41 pm

كمان لفظ صعيدى

ماشى يا سعيد لما نشوف

ايه الفرق بين مفروك وفريك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طباخ شو على المنارة وبس
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 3انتقل الى الصفحة : 1, 2, 3  الصفحة التالية
 مواضيع مماثلة
-
» معا من أجل المنارة
» فضل المنارة
» المنارة فى حوار مع العميد سيد فؤاد أبو زيد عضو مجلس الشورى الحالى
» عبر عن مواجيدك هنا فى المنارة
» الى كل محبى المنارة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى منارة دشنا :: قسم الأسرة :: منتدى المطبخ-
انتقل الى: